چرا ارزهای دیجیتال تبدیل به حماقت بسیاری از سرمایهگذاران شده است؟
پاسخ بسیار واضح است. شما لازم نیست باعجله به سازمانهای مربوطه برای ادعای شکایت مراجعه کنید. تمام چیزی که نیاز دارید این است که در منزل خود پشت رایانه شخصیتان نشسته باشید و امیدوار به ورود سرمایهگذاران به عرصه ارزهای دیجیتال باشید.
اگرچه برخی از ارزهای دیجیتال مانند اتریوم کاملاً قانونی هستند، اما بسیاری از ICO ها طرحهای کلاهبرداری هستند که دارایی سرمایهگذاران را میربایند. (اتریوم یک پلت فرم برای ارزهای دیجیتال و بلاک چین است). (همچنین بخوانید؛ استراتژی سرمایهگذاری در ICO).
موج جدیدی از عرضههای اولیه ارزهای دیجیتال، توجه مقامات قانونی و مؤسسات مالی را به خود جلب کرده است، بهطوریکه Cryptosweep از آمریکای شمالی و از ابتدای امسال آغازشده است. ناظران دولتی ایالاتمتحده تابهحال ۴۶ قانون برای این ابزارهای مالی وضع کردهاند که همچنان هم ادامه دارد.
اما نظارتکنندگان بازار ارزهای دیجیتال کجا هستند؟ کمسیون اوراق بهادار ایالاتمتحده در مورد وضع قوانین مربوط به ارزهای دیجیتال تصمیمگیری میکند. همچنین کمیته مبادلات آتی، قوانین بازارهای مشتقه را وضع میکند. اما هیچیک از این سازمانها اقدامی برای جلوگیری از کلاهبرداری در بازار ارزهای دیجیتال انجام ندادهاند.
” درحالیکه تمام ICO های شرکتکننده در بازار کریپتوکارنسی ها کلاهبردار نیستند، مهم است که سرمایهگذاران و افرادی که در این بازار فعالیت میکنند دقت بیشتری داشته باشند، چراکه هیچ ارگانی از آنها حمایت نمیکند”.
اما چگونه در دنیای ارزهای دیجیتال باید از خود محافظت کنید؟ در ادامه مشاوران ما در این زمینه توصیههایی داشتهاند:
- اگر ابزارهای مالی بهعنوان اوراق موردقبول سازمانهای نظارتی باشند باید در بازارهای جهانی جهت معاملات آزاد وجود داشته باشند.
- در صورت ثبت شدن دارایی در سازمان نظارتی اوراق، پیشنهادهای عرضههای اولیه از اطمینان بالاتری برای سرمایهگذاری برخوردار هستند.
- سرمایهگذاران قبل از سرمایهگذاری در هر ارز دیجیتال یا ICO باید مطالعه و تحقیق کافی داشته باشند.
- ICO ها نباید درآمد، ارزش خالص داراییها و یا سطح پیشرفت داراییهای شما را بپرسند.
برای کسب اطلاعات بیشتر در مورد ارزهای دیجیتال اینجا کلیک کنید.
منبع: گروه مشاوران مالی سامان